Ridicare moloz la saci

Ridicare moloz la saci de la zugraveli garsoniere, transport deseuri de la constructii. Acest transport este valabil in orice cartier al Bucurestiului. Se adreseaza lucrarilor de zugraveala la apartament. Echipa de incarcatori trimisa se ocupa de incarcarea sacilor de moloz din casa. Ridicam si fereastra inlocuita, mobila uzata sau dulap, parchet, perne. Indiferent de cartierul in care va aflati vom ridica molozul. Serviciu complet, transport cu utilitare.

Ridicare moloz la saci cu utilitare

Ridicare moloz la saci cu utilitare de trei tone jumate si baieti pentru incarcare-descarcare. Servicii de ridicare intregi, ridicare moloz din orice sector. Va punem la dispozitie echipa de muncitori pentru a incarca in locul dumneavoastra.

Transport de mobilier catre orice strada din oras. Serviciile le puteti solicita la 0727656366. Va mutam mobilierul din sector 4 catre alta strada sau ridicare mbila veche pana la gropa de gunoi. Serviciul de transport mobila noua se dedica orucui vrea sa se mute.

Ridicare moloz la saci

Ridicare moloz la saci

Transport mese si scaune sau dulap de bucatarie de la un apartament la altul, cu dubite mari. Pentru a duce dulapul din sector 1 in Titan, sau alte sectore, noi va  un transport sigur si cu un cost mic. Echipa noastra de pe utilitara va rezolva incarcarea si descarcarea frigiderului. Serviciul nostru de transport frigider include transportul in sine si urcare/coborarea, demontarea sau montarea obiectelor de mobila revine clientului. Transportam mobila din orice cartier catre orice zona din tara sau oras.

Evacuare mobila uzata din poduri. Starea in care va blocati cu boxa plina de obiecte nefolositoare si cutii vechi, are rezolvare la numarul 0727656366. Varianta oferita de noi, inca din 2003, cand am pus pe net un serviciu inezistent, oferim o solutie completa. Respectiv : echipa ce se ocupa de demontarea dulapurilor, de coborare, de transport. Ridicare moloz la saci si transportul se face cu masini de 3,5 tone din orice bulevard. Serviciul de colectare mobila veche fiind disponibil doar pentru Bucuresti.

Debarasare mobilier vechi din orice apartament, de la parter sau pod. Debarasam si materiale plastice, saci, perdele, covoare, farfurii, electrocasnice, vechituri. Putem asigura punerea lucrurilor in cutii. Muncitorii fac asta pentru dumneavoastra, se ocupa de toate necesitatile fizice. Casa dvs va ramane complet goala la plecarea muncitorilor.

Inchiriere containere moloz de 7 metri cubi pe o perioada de trei zile. Acest serviciu este dedicat pentru santiere, acolo unde se construieste un bloc. Container construit din metale si are un volum de 7 metriC, el fiind livrat cu camion special de 18 tone. Containerul trebuie garat in curtea beneficiarului sau in fata imobilului, in unele cartiere trebuie autorizatie pentru blocarea trotoarului. Ne puteti socializa aici. In container se poate incarca orice fel de deseuri, moloz, pietre, bulumaci, etc. Programarile pentru inchiriere pubele gunoi se fac cu 1 zi inainte. Ridicare moloz la saci de la lucrarile din apartamente.

Curatenie in curte, cu personal care strang si incarca scaunele vechi sau uzate : gunoaie, butoaie, banci, cuverturi, etc. Acestea vor fi incarcate in autoutilitare si duse la groapa de gunoi. Va eliberam de orice obiect uzat. Ridicare moloz la saci si transport deseuri la groapa de gunoi cu masini speciale sau containere moloz.

One thought on “Ridicare moloz la saci

  1. Pingback: Ridicare mobila veche - Evacuare / Transport mobila veche 0727656366

Lasă un răspuns